2016. november 18., péntek

Marketagent - kamu vagy nem?

A Marketagent az egyik legismertebb magyarul is tudó kérdőíves pénzkeresési lehetőség. Korábban már írtam róla, hogy miért éri meg a cégeknek az, ha fizetnek a válaszokért. Ez alapján érthető, hogy a Marketagentnek is érdeke, hogy hosszú távon is minél több résztvevője legyen, akik ki tudják tölteni az eltérő célcsoportot kereső megrendelők kérdőíveit. Bár sokaknak hihetetlennek tűnhet, hogy a válaszaikért pénzt kapnak, a Marketagent mégsem átverés.

A Marketagent ennek megfelelően megbízható, mindig időben fizető cég. Soha nem volt problémám a kifizetésekkel, és neten sem olvasni ilyesmikről. Az Internet tele van Marketagent kifizetési bizonylatokkal. A Google képkeresőjével a "marketagent kifizetési bizonylat", illetve "marketagent money" szavakra érdemes keresni, hogy százával találjunk különböző helyekről, különböző emberektől bizonylatokat. Azt hiszem, ez mindenki számára meggyőző kell hogy legyen.

Ha ennek ellenére félsz, hogy a Marketagent nem megbízható, akkor is érdemes lehet egy rövid próbával megbizonyosodni arról, hogy működik-e. Egyszerűen regisztrálj az oldalra, tölts ki néhány kérdőívet, majd kérd ki a pénzedet. Ha megérkezik, akkor tudni fogod, hogy érdemes több időt is áldozni a további kérdőívekre.

Regisztrálj itt:




Tipp: Ha érdekelnek más, Magyarországról is elérhető, jól fizető kérdőíves oldalak, ide kattintva találsz egy listát róluk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése