2016. november 21., hétfő

Marketagent regisztráció

A Marketagent az egyik legismertebb itthonról is elérhető kérdőíves oldal, ahol pénzt kaphatsz a válaszaidért. Ahhoz azonban, hogy igazán kihasználd a lehetőségeket, érdemes ügyelni néhány dologra.

Marketagent regisztráció

Regisztrálj a Marketagent oldalára itt:




Add meg a nevedet, a nemedet, valamint az e-mail címedet. Fontos, hogy olyan címet adj meg, amit gyakran nézel, illetve aminél a telefonodon azonnal értesítést kapsz, ha leveled érkezik. A Marketagent kérdőív meghívók erre a címre fognak érkezni, és minél gyorsabb vagy, annál nagyobb az esélyed, hogy még nem járt le a meghívó (nem találtak elég embert, aki korábban kitöltötte).

A második oldalon kérik a lakcímedet is, ami azért is fontos lehet, mert vannak olyan kérdőívek, amiknél ez alapján céloznak. Később még több személyes adatot megkérdeznek, amik mind-mind a célzás miatt fontosak. Érdemes pontosan megadni minden adatot.

Utólagos adatmegadás

Vannak olyan adatok, amiket a regisztrációkor nem kérdeznek, utólag azonban megjelenik egy-egy kis kérdőív, hogy ezekre is rákérdezzenek. Érdemes ezeket is kitölteni, mert minél többet tudnak rólad, annál inkább be tudnak válogatni a kérdőívek csoportjaiba. Ha nem töltesz ki valamit, és amúgy egy kérdőív arra célozna, akkor esélyed sem lesz, hogy meghívót kapj rá.

Adatok frissítése

Néha, általában évente egyszer megkér a Marketagent, hogy frissítsd az adataidat. Ezt érdemes megtenni, mert ilyenkor ezért is pénz jár. :)

Ha még nem tetted, itt regisztrálhatsz:




Ha rajtam keresztül regisztrálsz, én is kapok pénzt utánad, te viszont nem kapsz kevesebbet, ezért megköszönöm, ha így teszel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése